050-3117252 team@pynter.nl

Hoe werken we samen?

We organiseren 4 keer per jaar een gebruikersbijeenkomst. Dat doen we al heel lang en het zijn zonder uitzondering geweldige momenten!

Practice what you preach.
Voor ons was het heel vanzelfsprekend dat we een Pynter omgeving wilden openstellen voor alle contactpersonen van onze opdrachtgevers.

Mensen genoeg die geïnteresseerd zijn in Pynter! Ze vragen vaak of we ook een demo-omgeving hebben waar ze even kunnen rondneuzen. Tja, een demo-omgeving, dat was wel altijd een lastige vraag.

Bureau Pynter
Bureau Pynter is dé plek voor iedereen die geïnteresseerd is in e-learning en talentontwikkeling. Onderwijskundigen, vormgevers, programmeurs, coaches, inhoudsdeskundigen, opleiders, managers, cursisten: iedereen werkt hier samen aan nieuwe vormen van leren en ontwikkelen.

En dat gaat dus niet alleen digitaal. We komen hier bij elkaar omdat e-learning een breed begrip is geworden dat veel verder gaat dan het inzetten van technologische snufjes. Het formele leren moet weer terug naar de werkvloer en de kracht van het informele leren kan nu de hele organisatie versterken!

Het ontwikkelen van e-learning met zoveel impact vergt denkwerk. Dat denkwerk heeft inspiratie nodig en die vind je bij je eigen collega’s, maar ook bij medewerkers van andere bedrijven en organisaties. Bij bureau Pynter ontmoet je elkaar. We nodigen je graag uit je ervaringen te delen en je vragen te stellen.