050-3117252 team@pynter.nl

Integratie van systemen

Veelgestelde vraag: hoe zit dat met de integratie met een intranet?

Systemen raken steeds meer met elkaar vervlochten. Technisch werkt dat ook steeds beter. De integratie van een personeelsadministratie, intranet en een lms als Pynter biedt allerlei nieuwe mogelijkheden.

Kracht en gemak (laat jezelf zien en horen!)
Pynter werkt volop samen met aanbieders van opleidingen en trainingen, personeelsadministratiesystemen en intranetten.

De eerste groep ligt voor de hand. Pynter is een open platform waarmee opleidingsaanbod van allerlei verschillende aanbieders toegankelijk gemaakt wordt voor allerlei verschillende doelgroepen binnen de organisatie.

Samenwerking met de tweede groep is misschien nog wel belangrijker. Om de verschillende doelgroepen in Pynter goed te kunnen bedienen heb je actuele personeelsgegevens nodig. Pynter is partner van Afas, werkt met RAET Beaufort, Visma…

De derde groep vertegenwoordigt een relatief nieuwe ontwikkeling. Aanbieders en opdrachtgevers realiseren zich steeds meer de toegevoegde waarde van een verdere integratie van een intranet en een lms zoals Pynter.

Er wordt op Pynter veel informatie gegenereerd rondom medewerkers die een interessante aanvulling is voor de persoonlijke profielen en tijdlijnen op het intranet. Ook de aankondiging van opleidingen en trainingen of een nieuwe e-learning kan eenvoudig gepubliceerd worden, waardoor medewerkers beter geïnformeerd worden over het aanbod.