050-3117252 team@pynter.nl

Bevoegd en bekwaam 

Veelgestelde vraag: hoe zit dat met bevoegdheid en bekwaamheid?

Met Pynter toets je de bekwaamheid van medewerkers eenvoudig op de werkvloer zelf. Al dan niet in combinatie met een e-learning of training. Ook externe trainers kunnen toegang krijgen tot deze toetsing.

Blauw en groen
Accrediterende instanties, de inspectie, besturen, leidinggevenden, opleiders, de medewerkers zelf, iedereen wil vanzelfsprekend de bevoegdheid en bekwaamheid op orde hebben.

Bij Pynter noemen we dat Pynter blauw. Onze rapportages laten duidelijk zien dat medewerkers aantoonbaar bevoegd en bekwaam zijn en signaleren zodra er weer aan gewerkt moet worden.
Met de Planning en administratie van Pynter kunnen verplichte onderdelen perfect geregeld worden van inschrijving tot goedkeuring, van training tot certificering, ook extern op locatie.

Onze opdrachtgevers willen natuurlijk ook graag dat hun medewerkers zichzelf verantwoordelijk voelen voor hun persoonlijke ontwikkeling. Intrinsieke motivatie is daarbij een cruciaal gegeven en dat dwing je niet af door onderdelen simpelweg verplicht te stellen.

Medewerkers die hun bevoegdheid en bekwaamheid op orde hebben, willen ook graag laten zien waar ze goed in zijn en waar ze zich verder in willen ontwikkelen. Ze grasduinen via Pynter in het aanbod van Good Habitz, New Heroes, Noordhoff Health, ExpertCollege, de VGN e-learnshop, the Competence Group etc.

Mooi gevulde persoonlijke profielen op Pynter – zeg maar: het Pynter groen! – zorgen ervoor dat collega’s bij elkaar kunnen meekijken, op ideeën gebracht worden en elkaar kunnen ondersteunen.